Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

KRÆÆS

Nordre Boulevard 96A
6800 Varde

Tlf: 75 22 00 04
E-mail: info@kraeaes.dk
CVR-nr: 28849338

Denne side blev sidst opdateret : 15.12.2021


KRÆÆS benævnes herefter som butikken.
Handel hos butikken sker i overensstemmelse med de regler, der gælder på området.

Priser og bestilling

Du skal være 18 år for at handle på vores webshop. Når du bestiller mad via kraeaes.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusiv moms. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer.

Ved bestilling til grupper på mere end 10 personer skal bestillingen ske minimum 2 dage før afhentning. Hvis du ikke kan dette, bedes du ringe til os på tlf. 75 22 00 04 – så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

For at være sikker på at vi når din bestilling, skal bestillinger via shoppen foretages mindst 3 timer før afhentning. Hverdage kan du derfor senest bestille kl. 14.30 og lørdage senest kl. 10.00 via sitet her.

BEMÆRK: Hvis du skal bruge maden inden de 3 timer eller har brug for at bestille efter senest bestillingstid, kan du stadig altid bestille ved at ringe til os på tlf. 75 22 00 04.

Betaling

Ved gennemførte køb fremsendes en ordrebekræftelse pr. mail, hvoraf det fremgår, hvad du betaler for. Alle betalinger gennemføres i umiddelbar forlængelse af ordrebekræftelsen og senest 48 timer efter ordrebekræftelsen er sendt. Der kan online betales med følgende betalingskort og betalingsløsninger:

· Dankort
· VISA/Dankort
· MasterCard
· Mobilepay

Når du handler på kraeaes.dk, betaler du ingen gebyrer til virksomheden for at bruge dit betalingskort. Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr. m.m.), går du ind i et sikret område.

Ingen fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på onlinebestilling af mad via shop.kraeaes.dk/webshop. Ifølge forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.

Afbestilling

Afbestilling kan foretages på e-mail til info@kraeaes.dk og skal foretages minimum 2 dage før leveringsdagen. HUSK at skrive dit ordrenummer i mailen. Pengene returneres derefter på et gavekort/tilgode bevis.

Afhentning

Onlinebestillinger skal afhentes hos KRÆÆS senest 60 min efter det aftalte tidspunkt og indenfor åbningstiden. Tidspunktet vil fremgå af den ordrebekræftelse, som automatisk fremsendes pr. mail i forbindelse med onlinekøb på krææs.dk

SeniorKRÆÆS

Kan leveres i 6800. Der tilføjes et leveringstillæg på kr. 50,- pr. levering.

Maden vil blive leveret hver mandag mellem 8:00-10:00

Er der valgt afhentning, kan maden hentes i butikken om mandagen i åbningstiden.

Har du et seniorKRÆÆS abonnement, trækkes betalingen på tilmeldte kort, hver mandag.

Der er 14 dages opsigelsevarsel på abonnementet, fra sidste leveringsdag.

KRÆÆS har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår.

Særlige vilkår

Af hygiejnehensyn vil uafhentede onlinebestillinger (ved mere end 60 min forsinkelse) pga. fødevaresikkerhed blive kasseret på købers regning.

Levering

Vi tilbyder levering mod ekstra betaling.

6700 Esbjerg: kr. 500,-
6705 Esbjerg Ø: kr. 500,-
6710 Esbjerg V: kr. 500,-
6715 Esbjerg N: kr. 500,-
6800 Varde: kr. 200,-
6870 Ølgod: kr. 500,-
6800 Sig: kr. 300,-
6862 Tistrup: kr. 400,-
6800 Alslev: kr. 300,-
6818 Årre: kr. 400,-
6840 Oksbøl: kr. 500,-
6823 Ansager: kr. 500,-
6823 Skovlund: kr. 500,-
6800 Horne: kr. 400,-

Ønskes levering længere væk end hvad du kan vælge ved bestilling, skal du kontakte os på tlf. 75 22 00 04.

Udsolgte varer

I tilfælde af at et produkt er udsolgt eller udgået, vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

Emballage

Maden leveres som udgangspunkt på engangsservice. 

Det er også muligt, at få maden anrettet på træplader mod et depositum på kr. 300,- Depositum opkræves sammen med din bestilling, og tilbagebetales ved fremvisning af kvittering når skærebrætterne returneres. Disse skal leveres tilbage indenfor 3 dage i rengjort stand. Skærebrætterne tåler IKKE opvaskemaskine.

Vil du afhente i kasser, tillægges et depositum på kr. 300,- og opkræves sammen med din bestilling. Dette tilbagebetales ved fremvisning af kvittering når kasserne returneres. Dette betales dog IKKE hvis anretningen er på træfade.

Dataregistrering

KRÆÆS er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker under hensyntagen hertil. Når du afgiver en bestilling, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling, dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år.

 • Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.
 • KRÆÆS anvender en sessionsbestemt cookie til at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv. Denne cookie slettes automatisk, når du forlader hjemmesiden.

  Klageadgang
  Evt. klager bedes du ringe til KRÆÆS og snakke med Lene Haahr eller du kan sende en mail til info@kraeaes.dk
   

Med venlig hilsen

Lene Haahr
KRÆÆS, Varde

KRÆÆS
Østervold 28
6800 Varde

CVR: 28849338Tlf: 75 22 00 04

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom