Lidt om os

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er her for dig

Har du sprøgsmål til din bestilling eller hvad vi kan tilbyde til forskellige arrangementer så kontakt os gerne.
Vi er altid klar til en snak om dit næste arrangement.

KRÆÆS

Nordre Boulevard 96A
6800 Varde
75 22 00 04

info@kraeaes.dk

Få mere KRÆÆS

Åbningstider i butikken

Vores forretning kan have åbent på forskellige tidspunkter ved helligdage og højtider. Kom tilbage her for at se de aktuelle åbningstider.

mandag 9:00 – 17:30
tirsdag 9:00 – 17:30
onsdag 9:00 – 17:30
torsdag 9:00 – 17:30
fredag 9:00 – 18:00
lørdag 9:00 – 13:00
Mad kan hentes til 17.30
søndag Lukket
KRÆÆS er mit

LIVSVÆRK

En gourmetbutik, hvor du finder de bedste råvarer samt et bredt og varieret udbud af tilbehør og delikatesser. Madglæde er for mig mindst to ting; glæden ved at tilberede og bearbejde vores udsøgte kvalitetsprodukter, så dét, der ender på netop dit bord, er veltilberedt, smager godt og ser indbydende ud. Madglæde er også at begejstre vores kunder med et lille twist af luksus og finesse. Vi gør lige det ekstra i udførelsen for, at madglæden bliver størst – både for dig og for os.


Det er en fornøjelse at stå bag disken i det daglige og lange gode kvalitetsprodukter i form af spændende tapas, færdigretter, frokostmenuer og salater over disken til vores kunder. Vi kan alle sammen vores håndværk i KRÆÆS.Vi udfører vores arbejde i butikken med stolthed og glæde, og vi er passionerede i alt, vi gør. Vi sætter en stor ære i, at det kun er det allerbedste, du som kunde kan tage med hjem og glæde dig over.

Velbekomme.
Lene Haahr

Holdet bag KRÆÆS

Mød TEAM KRÆÆS

Hos KRÆÆS er vi et stærkt team som alle er klar til at gi dig den bedste madoplevelse.